Hoe we jou helpen de jongerendoelgroep te bereiken

Wij weten precies wat er bij jouw doelgroep speelt. Wij werken altijd nauw samen te met de jongere doelgroep, waardoor wij altijd volledig op de hoogte van wat de doelgroep precies wel en niet wil.

Peer Panels helpt jou de jongere doelgroep te bereiken.

Communicatie

Wij weten precies hoe je het beste kunnen communiceren met de jongere doelgroep. Door communicatie te ontwikkelen dat past bij zowel de doelgroep als bij jullie imago zorgen we ervoor dat we de jongeren boeien en binden.

Z
Onderzoek

Laat je adviseren door Peer Panels. Waar heeft de jongere doelgroep interesse in, wat willen ze er voor betalen en hoe kun je het het beste verkopen? Wij helpen jou met het onderzoeken van verschillende vraagstukken.

 

Online Marketing

Besteed je online jongerenmarketing uit aan ons team aan professionals, laat (eenmalig) een marketingstrategie ontwikkelen. Onze designers en marketeers zorgen voor kwalitiatieve online content.

Offline marketing

Besteed je offline jongerenmarketing uit aan ons team aan professionals, laat (eenmalig) een marketingstrategie ontwikkelen of laat designs voor drukwerk ontwerpen door onze designers.