De missie en visie van Peer Panels

Jouw jongerencommunicatie doeltreffend laten zijn, dat is onze missie.

Bij Peer Panels nemen wij imago, persoonlijkheid en behoeftes serieus en werken iedere dag hard om deze waardes terug te laten komen in het communicatieplan.

ONZE MISSIE 

Jouw jongerencommunicatie doeltreffend laten zijn, dat is onze missie. Bij Peer Panels nemen wij imago, persoonlijkheid en behoeftes serieus en werken iedere dag hard om deze waardes terug te laten komen in het communicatieplan. Beter doel treffen bij de doelgroep en ruis verwijderen, wij doen dit vanuit onze expertise in samenwerking met talent uit jouw vakgebied. Wij streven er naar om een getrouw beeld te vormen waarop jij adequater een communicatieplan kan formuleren. Maar wij gaan verder: laat je volledig ontzorgen op het gebied van jongerencommunicatie, van A – Z en volledig op maat.

Maak een belafspraak

Één van onze specialisten maakt graag een gaatje vrij in zijn/haar agenda. 

ONZE VISIE

Wij streven er naar om de communicatie tussen jouw organisatie en de jongere doelgroep zo krachtig en soepel te doen verlopen. Bij Peer Panels laten we mensen uit hun kracht handelen. Wij beschikken over expertises en frisse inzichten die bijdragen aan effectievere communicatie tussen partijen. Wij geloven in de toegevoegde waarde van jong talent in combinatie met ervaring en kennis. Door deze kwaliteiten concreet samen te voegen ontstaat er een synergie waar wij bij Peer Panels trots op zijn. Communicatie is effectief spreken en luisteren, dat is precies wat wij doen.