Voor jongeren

Wij selecteren jongeren om deel te nemen aan onderzoeken. Hier krijg je uiteraard voor betaald.

Omdat we grote klanten hebben is dit erg intressant om op je CV te zetten.

Aanmelden bij Peer Panels

Peer Panels is op zoek naar ambitieuze jongeren die niet op hun mondje zijn gevallen. Samen met een opdrachtgever, vaak de directeur of marketingmanager van een groot bedrijf, gaan we brainstormen en kletsen over huidige trends. Wij willen bedrijven inzicht geven in hoe jij denkt. Want ‘Jo gappie!’ en ‘Hoe is het met je snelle planga.’ is niet hoe je aangesproken wil worden.

Wat vind je nou écht van een campagne of een product. Wat doe je graag in het weekend? Welk social medium vind je het leukst? Om onze opdrachtgevers écht inzicht te geven in hoe jullie denken.

Brainstormsessies & leuke uitjes

Als jongerenpanel laat de opdrachtgever zien hoe jongeren van nu denken, wat ze willen en wat ze belangrijk vinden. Het panel houdt zich bezig met brainstormen en het geven van feedback aan de opdrachtgever.

Naast de panelavonden gaan we ook samen naar events waar Peer Panels voor wordt uitgenodigd. Zo ontmoetten een aantal van ons in mei dit jaar Youtuber en presentator Noah Zeeuw tijdens het Toekomstmakers event van Expeditie Regio Zwolle.

 

Pas ik bij Peer Panels?

In principe kan iedereen tussen de 15 en 30 jaar deelnemen aan het Peer Panel. Je hoeft hiervoor geen specifieke opleiding of werkervaring te hebben. Wij bieden je een uitdagende bijbaan, die mooi staat op je cv, je netwerk vergroot én lekker betaald. We verwachten natuurlijk wel een nette, professionele houding van je.

 

Vergoeding

De vergoeding van een opdracht verschilt. Word je een hele dag geboekt? Dan krijg je vaak een dagvergoeding. Word je eenmalig een aantal uur geboekt, dan ontvang je een vast uurtarief.